המצרכים :לעוגיות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מכניסים למיקסר עם וו גיטרה מרגרינה, גבינה צהובה, שמנת ומלח ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה. 2 מוסיפים את הקמח ומעבדים לבצק חלק. אם רוצים מוסיפים פפריקה מעושנת ומעבדים בקצרה עד לאיחוד (אפשר להוסיף פפריקה רק לחצי מהבצק לקבלת מאפים בשני צבעים). 3 מכניסים את הבצק לשעתיים למקרר. 4 מחממים תנור ל-190 מעלות. 5 מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים לעובי של כ-1 ס"מ על משטח מקומח. קורצים צורות עם חותכני עוגיות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 6 מערבבים חלמון עם חלב, ומברישים את המאפים. זורים מלמעלה שומשום או פרג. מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות עד שהמאפים מזהיבים מעט. >> אבי לוי פותח מסעדה בתל אביב>> סוף סוף: מה ההבדל בין אבקת אפייה וסודה לשתייה |