המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 מקציפים יחד את הביצים, המרגרינה, הווניל והסוכר, ומוסיפים בהדרגה את קרם הקוקוס. 3 מערבבים את הקמח התופח לתוך התערובת בתנועות קיפול. 4 מוציאים רבע מהמסה לקערה נפרדת ומוסיפים לקערה הראשונה את סירופ המייפל והקקאו. שומרים קצת בצד לעיטור סופי (כמות של 12 כפיות). 5 מניחים את עטרות הנייר בתבנית שקעים. ממלאים את השקעים במלית הכהה עד רבע הגובה. מוסיפים רבע נוסף מהמלית הבהירה, ומלמעלה כפית נוספת מהמלית הכהה. 6 אופים כ-20 דקות, מניחים לצינון ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |