המצרכים (15 מנות):לבצק:
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מבשלים בסיר קטן את כל חומרי המלית כ-7 דקות, עד שהתפוחים מתרככים. מסננים ומצננים. 2 מכינים את הבצק: מערבבים בקערה גדולה את הקמח, השמרים והסוכר. בקערה נפרדת טורפים את הביצים יחד עם המרגרינה, המים ותמצית הווניל. מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים במגבת לחה או בניילון נצמד ומניחים להתפחה של כ-30 דקות. 3 מקמחים היטב משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעלה דק בעובי כחצי ס"מ. 4 חותכים את הבצק לריבועים של 5X5 ס"מ, ומניחים בכל ריבוע כף מהמלית. סוגרים את הבצק לצורת מעטפה על ידי הידוק כל שתי פינות אלכסוניות זו לזו. 5 מסדרים את העוגות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בביצה טרופה. מניחים להתפחה נוספת של 15 דקות. בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות. 6 אופים כ-20 דקות או עד שהמאפה משחים, מוציאים מהתנור ומברישים מיד בסירופ מייפל. * לבלוג של אינס שילת ואפיק, תיק אוכל |