המצרכים (30 מנות):
אופן ההכנה:1 מפוררים את המצות לקערה. 2 שמים בסיר קטן את הקקאו, הקפה, הסוכר, המים והברנדי, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה. 3 שופכים על פירורי המצות ומערבבים. 4 משטחים את התערובת בתבנית בגודל 25X25 ס"מ ומיישרים. 5 מכניסים למקרר. 6 ממיסים במיקרו את השוקולד, מוסיפים חמאת בוטנים ומערבבים לתערובת אחידה. שופכים מלמעלה ומכניסים למקרר לכ-4 שעות להתייצבות (אפשר גם חצי שעה במקפיא). 7 חותכים לריבועים בסכין חדה, ומגישים. חג שמח! לבלוג של שרית - מיס פטל |