המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים מראש תנור לחום של 180 מעלות. 2 מקציפים יחד את הסוכר, המזולה המומסת ותמצית הווניל. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה ולאחר מכן מוסיפים גם את השמנת החמוצה. 3 בעזרת כף מבליעים את הקמח לתוך התערובת - מקפידים שלא לערבב את התערובת יותר מדי רק עד שהקמח נעלם. מוסיפים את המלח, הקקאו ו-3/4 מכמות השוקולד צ'יפס. 4 ממלאים בתבנית שקעים מרופדת במנז'טים ומקשטים למעלה בשוקולד צ'יפס הנותרים. 5 אופים כ-25-20 דקות, עד שהמאפים תפוחים ויציבים, וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים). >> בשבוע שעבר הכנו אוזני המן פרווה
* בקרו בבלוג של אינס - תיק אוכל |