המצרכים :לקערה מס' 1:
לקערה מס' 2:
לקערה מס' 3:
אופן ההכנה:1 קערה מס' 1: מערבבים את הקמח עם השמרים והסוכר. יוצרים גומה ושופכים לתוכה את המים, המלח, המרגרינה והגרעינים. לשים היטב את הבצק, ידנית או במיקסר. מניחים בקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה של כחצי שעה. 2 קערה מס' 2: מערבבים את הקמח עם השמרים והסוכר. יוצרים גומה ושופכים לתוכה את המים, הבטטה, המלח והמרגרינה. לשים היטב את הבצק, ידנית או במיקסר. אם הוא דביק מדי מוסיפים 3 כפות קמח, ואם הוא יבש מדי - 3 כפות מים. מניחים בקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה של כחצי שעה. 3 קערה מס' 3: מערבבים את הקמח עם השמרים והסוכר. יוצרים גומה ושופכים לתוכה את המים, התרד, המלח והמרגרינה. לשים היטב את הבצק, ידנית או במיקסר. אם הוא נשאר דביק בגלל הלחות שבתרד, מוסיפים עוד חצי כוס קמח. מניחים בקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה של כחצי שעה. 4 הרכבת הלחם: לאחר ששלושת הבצקים תפחו, מחלקים כל אחד מהם לשני חלקים. יוצרים שני כיכרות לחם, שכל אחד מהם מורכב משלושה צבעים: מניחים את בצק הגרעינים, כורכים סביבו בצק תרד וסביבו כורכים בצק בטטה. הנה, ככה זה נראה מבפנים | יח``צ: אפיק גבאי, mako אוכל5 משמנים תבניות אינגליש קייק ומסדרים בפנים את הלחמים. מתפיחים כחצי שעה. 6 מחממים תנור ל-200 מעלות. בתום ההתפחה מפזרים מעט קמח על הלחמים ובעזרת סכין חדה יוצרים כמה חריצים. אופים כחצי שעה. 7 לאחר האפייה מחלצים מהתבנית ועוטפים במגבת נקייה להחזרת הלחות ללחם. לבלוג של אינס שילת ואפיק תיק אוכל
|