1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 ממיסים בסיר או בקערה במיקרו את השוקולד והמרגרינה.
3 מערבבים היטב למסה אחידה ומוסיפים את הסוכר, סוכר הווניל, הקפה המגורען והמלח.
4 מערבבים היטב ומוסיפים בהדרגה את 3 הביצים, אחת בכל פעם. מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים רק עד שהם נטמעים.
5 משמנים מעט תבנית 20 על 20 ס"מ, מעבירים את התערובת ואופים 35 דקות.
6 מצננים וחותכים לקוביות או מלבנים קטנים בגודל שני ביסים. מעבירים למקפיא לחצי שעה.
7 מכינים את הציפוי: ממיסים יחד את השוקולד והשמן במיקרו בפולסים של 30 שניות. מערבבים היטב עד שנוצרת תערובת שוקולד אחידה ומבריקה.
8 טובלים כל קובייה קפואה בשוקולד החם, מה שייצור ציפוי אחיד וקראנצ'י.
9 מניחים על נייר אפייה עד שהשוקולד מתקשה, ומאחסנים בקופסה אטומה.
לבלוג של אינס שילת ואפיק
>> בשבוע שעבר הכנו שושני שמרים עם בטטות
>> בואו לפייסבוק שלנו, טעים שם