המצרכים :ל-20 עוגיות:
אופן ההכנה:1 מערבבים יחד את המרגרינה והסוכר. מוסיפים את הביצה, הקמח ותמצית הווניל ומגבשים לבצק (אפשר לעשות את זה במיקסר או ידנית). מעבירים למקרר ל-10 דקות. 2 מקמחים את משטח העבודה, מרדדים את הבצק ויוצרים עוגיות בעזרת חותכן עגול. מחממים תנור ל-180 מעלות. 3 מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת נייר אפייה, מקשטים כל עוגייה בכמה שוקולד צ'יפס (אפשר בצורת סמיילי, כמו בתמונה) ואופים 10 דקות. מחכים לצינון מלא ומחלצים את העוגיות מהתבנית. 4 הרוטב: מחממים את החלב בסיר קטן עד סף רתיחה, ומוסיפים את קוביות השוקולד. מערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד, ומעבירים לקערית הגשה. מגישים יחד את העוגיות והרוטב. >> בשבוע שעבר הכנו פרלינים ביתיים |