המצרכים :
אופציונלי:
אופן ההכנה:1 מקציפים יחד את המרגרינה והסוכר כשתי דקות, עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי הקצפה, ומקציפים עוד כ-3 דקות. 2 מוסיפים את הקוקוס, ואם רוצים גם תמצית וניל וקליפת לימון. מוסיפים את הקמח ולשים מעט בידיים. מניחים את הבצק בקערה ונותנים לו לנוח כ-10 דקות. 3 מחממים תנור ל-180 מעלות. * בקרו בבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל 4 מרפדים את שתי תבניות התנור בנייר אפייה. לוקחים כפית גדושה מהתערובת ויוצרים ממנה עוגייה ארוכה על משטח מקומח מעט (אפשר כמובן לעצב את העוגיות בעזרת מטחנת בשר). ממשיכים כך עם כל הכמות, ומסדרים בתבניות במרווחים של 3 ס"מ. 5 אופים 15-20 דקות, עד שהעוגיות משחימות. מצננים ושומרים בקופסה אטומה. |