המצרכים :לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1 לשים את חומרי הבצק לבצק אחיד. את המים מוסיפים רק אם הבצק לא מתגבש. עוטפים בניילון נצמד ומצננים 15 דקות. 2 מכינים את המלית: מבשלים בסיר קטן המים, הווניל וגרדת הלימון. מנמיכים את האש ומוסיפים את הפרג. מערבבים היטב עד שהנוזלים נספגים בפרג, מסירים מהאש ומוסיפים את פירורי העוגיות והצימוקים. מצננים את המלית בטמפרטורת החדר. 3 מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים עיגולים בעזרת חותכן או כוס. מניחים כפית קטנה של מלית במרכז כל עיגול, מקפלים ומהדקים היטב את הפינות. 4 אופים בחום של 180 מעלות 20 דקות, עד להזהבה. * בקרו בבלוג של אינס - תיק אוכל |