המצרכים (40 מנות):
אופן ההכנה:1 מקלפים את התפוחים, מגלענים וחותכים לקוביות קטנות. 2 מחממים מחבת וממיסים את המרגרינה. 3 מוסיפים את התפוחים ומערבבים. מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם, כ-10 דקות. 4 חותכים את הפילו לריבועים בגודל 8x8 ס״מ, משמנים תבנית מאפינס ומניחים בכל שקע שני ריבועי פילו. 5 ממלאים כל שקע בתערובת התפוחים. 6 מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים כ-12 דקות עד ששולי הבצק מזהיבים. >> בפעם הקודמת הכנו קיש בצל משגע>> לכל המתכונים לראש השנה>> והנה טיפ מדליק לקינוח מושקע במיוחד |