המצרכים :לתבנית פאי מתפרקת בקוטר 20 ס"מ:
לתחתית:
להברשה:
אופן ההכנה:1 חותכים את הכרשה לפרוסות דקות וקוצצים את הבצל. 2 ממיסים במחבת את המרגרינה, מוסיפים את הבצלים והכרשה ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים יין ומערבבים. מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה. מתבלים במלח ופלפל. 3 מורידים מהאש ומצננים מעט. מוסיפים את הביצים והקמח ומערבבים היטב. 4 במקביל, מחממים תנור ל-180 מעלות. 5 מרדדים את עלה המלאווח על משטח מקומח עד שהוא מגיע לגודל שמכסה את תחתית התבנית ואת הדפנות. מניחים את הבצק בתוך התבנית ועל הדפנות, ומשאירים את הקצוות בחוץ.6. יוצקים פנימה את תערובת המלית, ומקפלים את קצוות המלאווח כלפי פנים. מברישים את הבצק בתערובת החלמון ושולחים לתנור לכחצי שעה, עד שהבצק משחים. >> בפעם הקודמת הכנו אומלט>> כל הקינוחים שאתם צריכים לראש השנה>> כל המנות העיקריות שאתם צריכים לראש השנה |