המצרכים :
אופן ההכנה:1 טורפים בקערה במטרפה ידנית (או במיקסר) את המרגרינה והסוכר. 2 מוסיפים את הביצים אחת אחת, מקציפים ומוסיפים את הווניל, הקליפה ומיץ התפוזים. טורפים כ-2 דקות ומוסיפים את הקמח התופח - יש לשים לב שלא לבחוש את מסת העוגה יותר מידי, רק עד שהקמח נבלע בתוכה. 3 מערבבים עם כף את הקוקוס בתוך הבלילה. 4 משמנים היטב תבנית בקוטר 26 ס"מ או תבנית קוגלהוף ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות 35-40 דקות. 5 מצננים ומפזרים מעל אבקת סוכר. >> בשבוע שעבר הכנו את עוגת השמרים של אמא>> כל חדשות האוכל השוות לסוף השבוע המתקרב |