המצרכים (30 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הקמח, המלח, גבינת השמנת והזיתים עד לקבלת בצק אחיד (אם אין מיקסר, אפשר לעשות את זה בידיים). 2 מקררים את הבצק כחצי שעה. 3 מחממים תנור ל-180 מעלות. לבלוג של שרית - מיס פטל 4 מוציאים את הבצק מהמקרר, לוקחים מעט בצק בידיים ומגלגלים לכדור. יוצרים חור קטן עם האצבע ודוחפים פנימה כדור קטן של מוצרלה. סוגרים את המוצרלה בפנים ומגלגלים בחזרה לכדור. 5 מגלגלים את כדור הבצק בקערית השומשום עד שהוא מצופה מכל הכיוונים. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, וממשיכים באותו אופן עם שאר הבצק. 6 אופים כ-25 דקות, עד שהכדורים מזהיבים מעט. |