המצרכים (2 מנות):לעוף:
לממרח המיונז:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מושחים את העוף בשמן הזית, גרידת הלימון, מלח, פלפל שחור וצ'ילי יבש גרוס. 2 צורבים את העוף כ-5 דקות על אש בינונית במחבת שחוממה מראש ללא שמן. הופכים וצורבים עוד כ-3 דקות. דוקרים את הנתח בסכין חדה בחלקו העבה ומוודאים שהוא מוכן לכל עומקו. מוציאים, מצננים מעט ופורסים בסכין חדה לפרוסות בעובי חצי ס"מ. 3 מערבבים את כל חומרי ממרח המיונז. 4 חוצים את הקרואסונים, מורחים את המיונז המתובל משני הצדדים, מניחים פרוסות חזה עוף צרוב, פרוסות עגבנייה וחופן עלי בייבי. >> בפעם שעברה הכנו כריך סטייק פורטבלו>> והנה עוגיות שוקולד צ'יפס עם טוויסט מדליק |