1 מלהיטים מחבת גדולה על אש גבוהה. מטגנים את הבצל בשמן כ-7 דקות, עד שהוא משחים מעט ומתרכך.
2 מוסיפים את העוף והכבד וצורבים 4 דקות. מערבבים מעט וצורבים עוד 2 דקות. מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים ומכבים את האש.
3 מרוקנים חצי כיכר לחם אחיד מתוכנה הרך ומשאירים שוליים של שני סנטימטרים.
4 מחממים את הלחם בתנור לוהט למשך 2 דקות ומוציאים. מורחים את פנים הלחם במיונז וממלאים במעורב.
5 מוסיפים פנימה את העגבניה, המלפפון החמוץ והפלפל החריף ומגישים מיד.