המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 230 מעלות. 2 מייבשים את העוף היטב עם מגבות נייר חד פעמיות ומניחים בצד. 3 מערבבים בקערית את המיונז, גרידה ומיץ מלימון אחד וקצת עלי תימין (ללא הגבעולים). 4 מעבירים את העוף לתוך תבנית צלייה, מפזרים בנדיבות מלח ופלפל בתוך חלל העוף ומעסים ומורחים אותו מבחוץ בתערובת המיונז. מפזרים מלח ופלפל על תערובת המיונז. 5 חותכים את 2 הלימונים הנותרים לרבעים ומכניסים אותם לתוך חלל העוף יחד עם קצת ענפי תימין. 6 מכסים את התבנית בנייר כסף ומעבירים לתנור ל-25 דקות. מנמיכים את הטמפרטורה ל-190 מעלות ואופים כשעה, עד שהעוף מוכן. בודקים עם סכין חדה בנקודת החיבור של הירך לגוף - אם העוף לבן מבפנים - הוא מוכן. 7 מניחים בצד ללפחות 15 דקות עד שמגישים את העוף. >> בפעם הקודמת הכנו כריך חזה עוף משודרג>> מבשלים עם הילדים: מיני פנקייקס אפויים |