המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1 מגררים את הביצים בפומפייה גסה, מסננים את הבצל המטוגן מהשמן, ומוסיפים לביצים. 2 מוסיפים מיונז ופלפל שחור (לפי הטעם), מערבבים עד לקבלת תערובת רצויה. 3 פותחים את הלחמנייה, מורחים שכבה של מיונז, עליו מניחים את החסה המסולסלת, מורחים שכבה נדיבה מסלט הביצים, מוסיפים מעל את העירית הקצוצה, ומעליה את רצועות הפלפל הקלוי ומסיימים במריחה נדיבה של שכבת מיונז. >> בפעם הקודמת הכנו כריך טונה>> ארוחה בשעה: תבשיל של עדשים ירוקות, כתומים, בצל וברוקולי |