1 מחממים בסיר את החלב, החמאה והמלח עד שהחמאה נמסה. מוסיפים את הקמח, מערבבים היטב ומסירים מהאש. מניחים לצינון של 5 דקות.
כל המתכונים לסוכות
פחזניות - שלב הכיריים | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
2 מעבירים את הבצק לקערת המיקסר.
3 מוסיפים את הביצים לתערובת, אחת בכל פעם. אחרי כל הוספה מערבבים במיקסר עם וו גיטרה, ורק כשהביצה נטמעת מוסיפים את הבאה אחריה.
4 מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים פחזניות על תבנית מרופדת נייר אפייה.
5 מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את הפחזניות 25-30 דקות.
פחזניות - שלב התנור | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
6 מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג והחלב לקרם יציב, ומעבירים לשקית זילוף.
7 כשהפחזניות קרות, יוצרים חור בתחתית של כל פחזנית וממלאים בקרם (אפשרות נוספת: חוצים את הפחזניות וממלאים בקרם).
8 מפדרים באבקת סוכר ומגישים.