1 הקראמבל: מחממים תנור ל-180 מעלות. שמים בקערה את החמאה, הסוכר, הקמח והקינמון ומפוררים בעזרת מזלג.
2 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומפזרים את פירורי הבצק. אופים 10 דקות, מצננים ומפוררים שוב.
אופים את הקראמבל | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
3 הדונאטס: מערבבים בקערה את הביצים, החמאה המומסת, השמנת החמוצה, אבקת הסוכר והווניל. מוסיפים את הקמח ומקפלים אותו לתוך התערובת עד לקבלת בצק אחיד.
עוד מתכוני סופגניות
4 מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח לעלה בעובי 2 ס"מ. קורצים עיגולים, ומתוך כל עיגול קורצים עיגול נוסף, קטן יותר (את העיגולים הקטנים ניתן לטגן ולאחר מכן לטבול ביוגורט עם דבש או אבקת סוכר).
קורצים עיגולים | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
5 מטגנים את טבעות הבצק שהתקבלו בשמן חצי עמוק משני הצדדים.
6 ממיסים יחד בזהירות את השמנת והשוקולד (הכי קל במיקרו, בפולסים של 30 שניות).
מעבירים למחבת | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
מטגנים | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
7 טובלים בזהירות את חלקם העליון של הדונאטס בגנאש, ואז בקראמבל או בסוכריות צבעוניות.
ככה זה נראה בסוף | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל