1 מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
2 מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף נוקשה.
3 מוסיפים לקצף את החלמונים השמן, תמצית הווניל, השקדים ולבסוף את הקמח.
4 מרפדים ומשמנים תבנית מרובעת, יוצקים עליה את התערובת ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לכ-10 דקות.
5 כשהעוגה מוכנה וחמה מניחים אותה על מגבת נקייה, ומגלגלים אותה מיד לצורה של גליל.
6 בינתיים מכינים את המילוי: מקציפים את כל חומרים המילוי עד לקבלת קצף נוקשה מדי.
7 כשהעוגה מתקררת, משטחים אותה מחדש, מורחים עליה שכבה עבה של קצפת, מגלגלים שוב לגליל ומצפים בקצפת שנשארה.
* שומרים במקררהכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לחשבון הטוויטר של מלי עזר