1 שלב ראשון בעוגת סברינה: מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
>> מתכונים לשבועות
2 מקציפים את החלבונים עם הסוכר וסוכר הווניל.
3 טורפים במזלג את החלמונים עם אבקת האפייה, השמן והאגוזים הטחונים.
4 מאחדים את שתי התערובות ומוסיפים את פירורי הלחם והקמח.
5 אופים ב-170 מעלות 10 דקות.
6 בינתיים מבשלים יחד את חומרי הסירופ על אש קטנה, ומניחים לנוזלים להצטמצם קצת. כשהעוגה יוצאת מהתנור שופכים עליה מיד את הסירופ החם. מניחים להצטנן.
7 מקציפים את חומרי הציפוי יחד ומורחים על עוגת הסברינה לאחר שהתקררה. אפשר לקשט ברוטב פטל או אוכמניות, או להגיש ככה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לטוויטר של מלי עזר