חמאה איכותית מדגישה טעמים בכל מנה שהיא מתווספת אליה, אבל במקרה הזה היא גם מוסיפה ניחוח אגוזי מגרה שמשדרג את כל חוויית האכילה. זה פשוט, זה חגיגי, בקיצור - זה הכי פסח שיש
2 מניחים את נתחי הסלמון בתבנית, מתבלים במלח ופלפל ואופים בתנור כ-10 דקות.
3 ממיסים ממרח חמאה בסיר קטן על להבה נמוכה. מגבירים ללהבה בינונית ומבשלים ברתיחה עדינה, תוך ערבוב מפעם לפעם, כ-8-10 דקות, עד שהחמאה מקבלת גוון חום ועולה מהסיר ניחוח אגוזי.