סקונס חמאתייםאם תכינו את הסקונס האלה כמו שצריך, הן ייפתחו לכם בידיים בלי שום מאמץ וימלאו את כל הבית בניחוחות אפייה וחמאה. עכשיו רק צריך לבחור איזו ריבה למרוח עליהן ואיזה תה לשתות איתן
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 24/12/18 07:15
![]()
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים (14 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מערבבים (בידיים או במיקסר עם וו גיטרה) קמח, אבקת אפיה, מלח וסוכר. מוסיפים את כפות ממרח החמאה ומערבבים עד שמתקבלים פירורים, מוסיפים חלב ומערבבים רק עד שמתגבש לבצק. 3 מקמחים היטב משטח עבודה ומניחים את הבצק. משטחים מעט את הבצק בידיים ומקפלים 3 פעמים (ליצירת שכבות). 4 מרדדים לעובי של 2.5-3 ס"מ וקורצים מהבצק עיגולים. ![]() 5 מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומברישים בביצה. מפזרים מעט סוכר מלמעלה. 6 אופים כ-12 דקות עד שהסקונס משחימים מעט. מוציאים ומניחים לקירור. מגישים פושר עם ממרח חמאה וריבה. ![]()
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|