1 מתבלים את פילה הדג במלח ופלפל.
2 ממיסים 2 כפות ממרח חמאה במחבת וצורבים את הדג כדקה מכל צד. מתחילים מהצד של העור, מצמידים אותו למחבת בפעולת "גיהוץ" כדי למנוע התכווצות של העור, ואז הופכים.
3 מוסיפים למחבת את העגבניות, התימין והשום ומטגנים כדקה נוספת.
בעדינות על ממרח החמאה | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
4 סוחטים פנימה את הלימון ומוסיפים את פרוסות הלימון. מתבלים במלח, מנמיכים את הלהבה ומחליקים פנימה 2 כפות גדושות ממרח חמאה. מערבבים.
5 מסירים את המחבת מהאש, ממשיכים לערבב ונזהרים שממרח החמאה לא יתפרק. מגישים.
שף אבי ביטון הוא שף LURPAK בישראל