פסטה עם חמאת שום, פירורי לחם ועשבי תיבוללפעמים זה מפתיע אותנו, כמה מעט צריכה פסטה בשביל להיות אלוהית. תנו לה ממרח חמאה איכותי מומס, שום כתוש ופירורי לחם, הוסיפו כמה עלים - ותקבלו מנה טעימה כאילו הושקעו בה שעות ארוכות
אורלי פלאי-ברונשטיין
| mako אוכל
| פורסם 10/05/18 12:39
|
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם שפע מי מלח רותחים, לפי הוראות היצרן. 2 במקביל ממיסים את ממרח החמאה ומטגנים בו פירורי לחם, שום, עשבי תיבול ופלפל חריף. ![]() 3 מסננים את הפסטה, מוסיפים למחבת עם חמאת השום ופירורי הלחם, ממליחים ומערבבים היטב. 4 מגישים מיד עם פרמזן מגוררת.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|