פילה בס בחמאה על סלט חצילים מרוקאימתערבים שבסוף הארוחה תרצו ללקק את הצלחת: פילטים של בס מטוגנים קלות בחמאה, מתובלים בשום ובעשבי תיבול ריחניים, מונחים על סלט חצילים בסגנון מרוקאי |
המצרכים :
לסלט החצילים
אופן ההכנה:1 מחממים את החמאה במחבת בינונית, מוסיפים את עשבי תיבול, השום הקצוץ ונתחי הדג. צורבים את הדג במשך כ-3 דקות, כשהעור כלפי מטה. בעזרת כף, יוצקים ממעט מן הנוזלים והחמאה שבמחבת על פני חלקו העליו של הדג. לאחר כ-3 דקות הופכים את נתח הדג ומניחים לו להיצלות כדקה אחת. 2 מערבבים את חומרי הסלט בקערה. לאחר שהחצילים ספגו את הטעמים, מעבירים לצלחת הגשה. 3 מניחים את נתחי הדג הצלוייים על הסלט.
**ספרו לנו מה מתכון החמאה הכי טוב שלכם ותוכלו לזכות בסדנת בישול זוגית** |