פילה בר ים בחמאת עשבי תיבולהולכים להגיע אליכם אורחים בסילבסטר ובא לכם להגיש להם מנה מיוחדת? תכינו להם פילה של בר ים ברוטב חמאה ארומטי, והארוחה האחרונה של 2018 תהיה בלתי נשכחת![]()
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
|
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מורחים את הגזרים הקלופים ברבע כף ממרח חמאה ואופים בחום של 150 מעלות במשך כשעה. 2 ממיסים בסיר קטן 4.5 כפות ממרח חמאה, מטגנים את הפטרוזיליה, השום והתימין, מוסיפים את הנוזלים ומביאים לרתיחה. טוחנים הכל במוט בלנדר. 3 מחממים מחבת, מוסיפים 2 כפות ממרח חמאה, מתבלים את נתחי הדג במלח ומטגנים עם העור כלפי מעלה במשך 3 דקות, הופכים, ומטגנים 3 דקות נוספות. ![]() 4 מוזגים את הרוטב על גבי צלחות הגשה ומעל הרוטב מניחים את הדג והגזר.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|