1 מורחים את הגזרים הקלופים ברבע כף ממרח חמאה ואופים בחום של 150 מעלות במשך כשעה.
2 ממיסים בסיר קטן 4.5 כפות ממרח חמאה, מטגנים את הפטרוזיליה, השום והתימין, מוסיפים את הנוזלים ומביאים לרתיחה. טוחנים הכל במוט בלנדר.
3 מחממים מחבת, מוסיפים 2 כפות ממרח חמאה, מתבלים את נתחי הדג במלח ומטגנים עם העור כלפי מעלה במשך 3 דקות, הופכים, ומטגנים 3 דקות נוספות.
פילה בר ים בחמאת עשבי תיבול - טיגון | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
4 מוזגים את הרוטב על גבי צלחות הגשה ומעל הרוטב מניחים את הדג והגזר.