לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2 מחממים תנור ל-170 מעלות.
3 מכניסים למעבד מזון את ממרח החמאה (המומס ושאינו מומס), הבזיליקום, שיני השום, המלח והפלפל. טוחנים עד לקבלת תערובת אחידה.
4 מערבבים את הפסטה המוכנה עם תערובת החמאה, מוסיפים את המוצרלה ושליש מכמות הפרמזן (רבע כוס) ומערבבים.
5 מכניסים את הפסטה לתבניות אישיות ואופים בתנור כחצי שעה, עד להזהבה יפה.
6 מפזרים מלמעלה את שאר הפרמזן, ומגישים.
פתח הכל סגור הכל