1 מכינים את הסירופ: מביאים את הסוכר והמים לרתיחה ומבשלים 5 דקות. מורידים מהאש, מוסיפים מי ורדים ומערבבים.
2 מערבבים את הריקוטה עם החלומי לתערובת אחידה.
3 ממיסים 8 כפות ממרח חמאה. מערבבים את האטריות עם ממרח החמאה המומס ופותחים אותן באצבעות כדי שיצופו כהלכה.
4 מרכיבים את הכנאפה: ממיסים 2 כפות ממרח חמאה במחבת, ומסדרים חצי מכמות האטריות. מכסים בתערובת הגבינות ומכסים ביתרת האטריות.
כנאפהעם לורפק | צילום:
אפיק גבאי, בבושקה הפקות ל-mako
5 מטגנים 5 דקות או עד להזהבה, הופכים ומטגנים עוד 5 דקות (אם אין חמאה במחבת, מוסיפים עוד ממרח חמאה). מנמיכים להבה כדי שהאטריות ישחימו אבל לא ייחרכו.
6 מעבירים לצלחת הגשה, יוצקים מעל סירופ סוכר, מפזרים פיסטוקים ומגישים מיד.