טוסט שום-בזיליקום מהירחוזרים רעבים בלילה, עם בטן שעושה קולות של "שלא תחשבו אפילו ללכת לישון ככה"? הנה המנה בשבילכם: טוסט משודרג של בגט עם חמאת שום וגבינה צהובה, שמכינים בדקות וזוללים בשמחה אדירה
בת חן דיאמנט
| mako אוכל
| פורסם 12/06/17 07:26
![]()
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 חוצים את הבגט לאורכו. 3 מערבבים בקערה קטנה את ממרח החמאה, השום הכתוש והבזיליקום. 4 פורסים את עגבניות השרי, כל אחת לארבע פרוסות. 5 מורחים את חמאת השום-בזיליקום על כל אחד מחלקי הבגט, מפזרים מוצרלה ומסדרים את פרוסות העגבניות. 6 אופים כ-12 דקות, עד להשחמה. 7 חוצים את המאפים ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|