מעטפות פילו עם גבינה ודבשמאכל יווני מסורתי, קל להכנה וטעים בצורה יוצאת דופן, שמשלב באופן מושלם בין מתוק למלוח: עלי פילו ממולאים גבינה, שמטוגנים לכדי פריכות מופלאה בממרח חמאה איכותי ומוגשים עם דבש ושומשום, בשביל הקונטרסט |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים 5 כפות ממרח חמאה על מחבת להמסה. 2 מברישים כל עלה פילו בממרח החמאה המומס (כף אחת עבור כל העלים). מניחים פרוסת פטה, ומקפלים סביבה את הבצק (ראו בסרטון). 3 מטגנים את חבילות הפילו במחבת עם ממרח החמאה המומס. ![]() 4 מגישים עם דבש, שומשום וקצח מעל.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|