מאפינס גבינותדמיינו את זה: השנה התחילה, הילד יושב בכיתה והבטן שלו מקרקרת. יודעים מה הכי ישמח אותו בהפסקה? שני מאפינס נימוחים כאלה, עם או בלי כמה ירקות ליד. בינינו, זאת הדרך הטעימה שלנו, ההורים, לשדר להם אהבה
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 26/08/18 07:15
![]()
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (15 מנות):להברשה:
למאפינס:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 להברשה: מערבבים את ממרח החמאה עם השום הכתוש ומברישים בתערובת שהתקבלה תבנית שקעים. 3 למאפינס: מערבבים בקערה קמח, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. ![]() 4 בקערה נפרדת מערבבים חלב, ממרח חמאה, ביצה, שמנת חמוצה וקוטג'. 5 מאחדים בקצרה את החומרים היבשים והחומרים הרטובים. 6 מוסיפים את הגבינות והעירית ומערבבים בקצרה. 7 מחלקים את התערובת בין השקעים, ואופים 25-30 דקות עד שהמאפינס מזהיבים. 8 מוציאים מהתנור ומברישים בחמאת השום שנותרה. מצננים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|