1 מחממים את החלב והחמאה בסיר קטן על אש נמוכה ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
2 מערבבים את הקמח והשמרים בקערת מיקסר עם וו לישה.
3 מוסיפים לקמח את תערובת החמאה והחלב, מלח וביצה ולשים במהירות נמוכה כ-6 דקות, עד לקבלת בצק חלק ואחיד.
4 התפחה ראשונה: מעבירים את הבצק לקערה מקומחת קלות, מכסים במגבת ומתפיחים כשעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
5 מרדדים את הבצק למלבן בעובי חצי ס"מ, מורחים אותו בחמאה מומסת, מפזרים את תערובת הקינמון והסוכר ומגלגלים לרולדה הדוקה.
סינרול. אנחנו רוצים כזה בדיוק | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
6 מעצבים: פורסים את הרולדה לשבלולים בעובי הרצוי ומסדרים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכסים במגבת ומתפיחים כחצי שעה נוספת.
7 מחממים תנור ל-190 מעלות.
8 מברישים את השבלולים בעדינות בביצה טרופה עם כף חלב.
9 אופים 35-40 דקות, מצננים מעט ומגישים (או אורזים לפיקניק).