1 מערבבים את מרכיבי הציפוי ושומרים בצד. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 טוחנים במעבד מזון את התירס והשמנת המתוקה במשך חצי דקה.
3 מעבירים לקערה ומערבבים עם שאר מרכיבי המאפינס.
4 משמנים תבנית של 20 מיני מאפינס וזורים מעט קמח פולנטה. מעבירים את התערובת לשקעים (ממלאים רק עד שלושת רבעי הגובה), ומפזרים על כל מאפין מתערובת פירורי הלחם והפרמזן.
5 אופים 25 דקות, עד שהמאפינס יציבים וזהובים. מניחים להם להצטנן רבע שעה בתבנית ומחלצים בעדינות.
6 מערבבים את כל חומרי הרוטב, ומגישים עם המאפינס החמימים.
>> בשבוע שעבר הכנו חזה עוף, אבל עסיסי
>> והנה עוגיות שמחות ומקסימות במיוחד