1 מערבבים את כל חומרי הבצק במיקסר ולשים כדקה עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק. עוטפים בניילון נצמד ומצננים כשעה במקרר.
2 מערבבים את כל חומרי המלית.
3 מרדדים את הבצק לעובי של כ-3 מ"מ וקורצים עיגולים בעזרת כוס גדולה.
4 מחממים תנור ל-200 מעלות.
5 מניחים בכל עיגול כף גדושה מהמלית, מקפלים לשניים סביב המלית ומהדקים היטב (אפשר לעבור על השוליים עם מזלג).
6 מסדרים את האמפנדס על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים 20 דקות, עד הזהבה.
>> בשבוע שעבר טיגנו כדורי טונה בטמפורה, וראינו את האור
>> והנה הפוקצ'ה הכי טעימה שתאכלו השנה