ארטיק לוטוס ב-5 מרכיביםרגילים לבזבז הון על שלגונים איך שהטמפרטורות מתחילות לטפס? אין סיבה: בעזרת כמעט אפס מאמץ ושום כישורים מיוחדים תוכלו להכין את המהממים האלה בבית. ולא, לא צריך מכונת גלידה
ענבל לביא
| mako אוכל
| פורסם 30/06/16 07:25
צילום: דרור עינב, mako אוכל
|
המצרכים (10 מנות):לגלידה מהירה ללא מכונה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה ממרח לוטוס וחלב מרוכז לתערובת אחידה. 2 מקציפים במיקסר (אפשר ידני) שמנת מתוקה לקצפת יציבה ומערבבים לתוך תערובת הלוטוס בתנועות קיפול. 3 מחלקים בין תבניות ארטיקים או שקעים מסיליקון, נועצים מקלות ארטיק ומקפיאים ל-6 שעות לפחות ורצוי למשך הלילה. 4 לציפוי: ממיסים שוקולד על בן מארי או במיקרוגל, מוסיפים שמן ומערבבים. מעבירים את הציפוי לכוס צרה וגבוהה. 5 טובלים כל ארטיק בציפוי ומניחים לעודפי הציפוי לזלוג. מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומקפיאים קצרות להתייצבות. * הארטיקים נשמרים בהקפאה בקופסה אטומה חודש לפחות. *רוצים לשדרג את הארטיקים? הוסיפו לציפוי השוקולד עוגיות לוטוס מרוסקות, קוקוס טחון או אגוזים קצוצים לקבלת ציפוי קראנצ'י. * פחות במצברוח לארטיקים? תוכלו להשתמש במתכון להכנת גלידת לוטוס מעולה בקלי קלות. לשמור בקופסה אטומה במקפיא ולנשנש מתי שמתחשק. לבלוג של ענבל לביא - פיית העוגיות |