1 מצפים את דפנות התבניות בשקף שקוף.
2 שמים בקערת מעבד המזון את עוגיות הלוטוס, וטוחנים לפירורים. מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
3 מפזרים את התערובת בתבניות, ומהדקים לתחתית (אין צורך לשמן). מאחסנים במקפיא עד להנחת המלית.
4 מכינים את המילוי: טורפים את הגבינה, הסוכר וחצי מהפודינג. חוצים את מקל הווניל, מגרדים את תוכנו לקערה ומערבבים.
5 מקציפים את השמנת ואת החצי השני של הפודינג, ומקפלים לתערובת הגבינה. מעבירים לתבניות אישיות או לתבנית 26 ס"מ, ומקפיאים כחצי שעה דקות.
6 מחממים במיקרו כ-10 שניות את ממרח הלוטוס ומצננים (כך שיהיה נוזלי אך לא חם). מצפים את העוגות בשכבת הממרח, ומצננים במקרר למשך חמש שעות לפחות.
7 לפני ההגשה מעטרים בשבבי שוקולד לבן או כל קישוט אחר.
>> בפעם הקודמת הכנו בננה אפויה עם שוקולד ולוטוס
>> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים