פאדג' שוקולד-לוטוסלהכין פאדג' שוקולד בסיסי זה קל: פשוט ממיסים יחד שוקולד וחלב מרוכז, ומצננים. עכשיו תוסיפו לו קומה שנייה, של פאדג' לוטוס מטורף - ותראו איך כל היום שלכם משתנה. לטובה, ברור שלטובה
אולגה טוכשר
| mako אוכל
| פורסם 04/11/15 07:23
צילום: אולגה טוכשר, mako אוכל
|
המצרכים (16 מנות):לפאדג' שוקולד:
לפאדג' לוטוס:
אופן ההכנה:1 מרפדים תבנית מלבנית 18 על 15 ס"מ (או קופסת פלסטיק) בנייר אפייה ומשמנים קלות. 2 מכינים את שכבת השוקולד: מחממים את השוקולד והחלב המרוכז בסיר קטן ומבשלים על אש נמוכה תוך ערבוב עד שכל השוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה וסמיכה. מוסיפים את הווניל ומערבבים היטב. 3 מעבירים את פאדג' השוקולד לתבנית ומיישרים בעזרת מרית. מעבירים למקפיא ל-15 דקות לפחות. 4 בינתיים מכינים את שכבת הלוטוס: מחממים את החמאה וממרח הלוטוס בסיר קטן על אש נמוכה תוך ערבוב, עד שהחמאה נמסה ומתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את החלב המרוכז ומערבבים היטב. מכבים את האש. 5 מוסיפים לסיר את אבקת הסוכר ותמצית הווניל ומערבבים עד שהן נטמעות בתערובת. 6 מוציאים את התבנית מהמקפיא, יוצקים את פאדג' הלוטוס על פאדג' השוקולד, שהתייצב בינתיים, ומיישרים בעזרת מרית. 7 מצננים תחילה על השיש ואחרי זה במקרר לשעתיים לפחות. 8 מוציאים מהתבנית, מקלפים את נייר האפייה וחותכים לקוביות בגודל רצוי. 10 שומרים במקרר בכלי אטום. הערות: - אפשר להחליף את השוקולד המריר בשוקולד חלב. - אפשר לוותר על אבקת הסוכר בשכבת הפאדג' לוטוס.
>> בפעם הקודמת הכנו חיתוכיות לוטוס>> והנה הבלינצ'ס שלכם לארוחת הערב |