קאפקייקס דבש ולוטוסקאפקייקס דבש רכים ועסיסיים שמשלבים ממרח לוטוס - גם בבצק וגם בזיגוג. והבונוס? הקינוח פרווה לגמרי - כך שאפשר לדהור עליו בכיף אחרי ארוחת החג
חן שוקרון
| לוטוס
| פורסם 23/09/14 12:54
צילום: דניה ויינר, לוטוס
|
המצרכים (12 מנות):
לזיגוג:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר. 2 מכינים את הקאפקייקס: שמים בקערת מיקסר את כל החומרים למעט הנס קפה והלימון ומערבלים בעזרת וו גיטרה לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים נס קפה רותח ומיץ לימון ומערבלים לקבלת בלילה אחידה. 5 יוצקים את הבלילה לשקעים עד 2/3 גובהם. 6 אופים 25-20 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא מעט לח. מצננים. 7 מזגגים: מחממים ממרח לוטוס כ-20 שניות במיקרוגל ומערבבים היטב. מצפים כל קאפקייק בכ-2 כפיות מהממרח. 8 שומרים בקופסה אטומה עד 4 ימים. >> בשבוע שעבר הכנו קינוחים אישיים של מוס גבינה ודבש |