מקלות בייגלה בציפוי שוקולד-לוטוסכי מתוק-מלוח זה השילוב הכי מוצלח בעולם, כי יחסי העבודה (כלום) לעומת רושם (וואו!) במתכון הזה הם מהטובים שיש וכי הם כל כך יפים, אלוהים. מתארחים, מארחים או סתם טיפוסים מפרגנים? רוצו להכין
אולגה טוכשר
| mako אוכל
| פורסם 07/10/15 08:22
צילום: אולגה טוכשר, mako אוכל
|
המצרכים (40 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מרפדים תבנית או מגש בנייר אפייה. 2 ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל או על בן מארי. מוסיפים את ממרח הלוטוס והשמן ומערבבים עד שמתקבל גנאש אחיד וחלק. מעבירים אותו לכלי גבוה וצר. 3 מכינים צלחת שטוחה עם קישוט על פי בחירתכם. 4 טובלים כל מקל בייגלה בגנאש שוקולד לבן-לוטוס בערך עד 3/4 אורך, מקשטים ומניחים על התבנית. 5 מעבירים למקרר לשעה לפחות, עד שהציפוי מתקשה, ומגישים. 6 שומרים במקרר בכלי אטום. הערות:• אפשר להחליף את השוקולד הלבן בשוקולד חלב או שוקולד מריר. השימוש בשוקולד מריר יהפוך את המתכון לטבעוני ופרווה. לבלוג של אולגה - המרכיב הסודי >> בפעם השעברה הכנו פיצה לוטוס ואנחנו עדיין מדברים עליה |