עוגיות דאבל שוקולד במילוי לוטוסאל תתקשרו אלינו, אנחנו לא בבית. יש לנו דייט לוהט עם עוגיות שוקולד ממולאות בקרם לוטוס שנאפות רק טיפ טיפה ומוכנות תוך פחות משעה כולל הכל. אומרים שהן נשמרות מעולה בקופסה אטומה, אצלנו הן מתחסלות הרבה קודם
אולגה טוכשר
| mako אוכל
| פורסם 10/02/16 07:12
צילום: אולגה טוכשר, mako אוכל
|
המצרכים (27 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים את התנור ל-180 מעלות. 2 בקערה גדולה מערבבים חמאה עם סוכר. מוסיפים ביצים ומערבבים שוב, ידנית או באמצעות מיקסר, עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3 מנפים פנימה קמח, קקאו, מלח ואבקת אפייה. מוסיפים שוקולד מגורר ומערבבים את הכל עד שמתקבל בצק דביק במרקם פלסטלינה. 4 מגלגלים בין כפות הידיים כדורים בגודל רצוי, למשל בגודל אגוז, ומסדרים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. באמצעות האגודל יוצרים גומחה בתוך כל כדור. ממלאים את הגומחות בממרח לוטוס, בין חצי כפית לכפית – כמה שנכנס. לוקחים בערך חצי מכמות הבצק שהשתמשנו בה לכדור, משטחים בין האצבעות, מכסים את התחתיות עם המילוי ומדביקים את הקצוות. 5 זורים מעל מעט מלח גס. 6 אופים במשך 8 דקות בלבד. העוגיות אמורות להיסדק טיפה ועדיין להיות רכות כשמוציאים אותן מהתנור. מקררים על הרשת ומגישים. שומרים בקופסה אטומה. • אפשר להחליף את הסוכר החום בכמות זהה של סוכר לבן. >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים >> בפעם שעברה הכנו כאן את הדור הבא של נקניקי השוקולד>> והנה מאפינס נפלאים ב-5 מרכיבים |