ממתק שוקולד, אגוזים ולוטוסמתי בפעם האחרונה הכנתם ממתק? פנו רבע שעה מהחיים שלכם, תמיסו קצת שוקולד, תערבבו אותו עם כמה דברים, תכניסו למקרר ותשכחו ממנו. אח"כ, כשיבוא לכם משהו מתוק, תופתעו לגלות שמחכה לכם משהו קטן שהכנתם לבד לבד
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים (40 מנות):
אופן ההכנה:1 ממסים את השוקולד בפולסים של 30 שניות במיקרוגל. בכל פעם עוצרים ומערבבים, עד שרוב השוקולד נמס. ממשיכים לערבב עד שהשוקולד כולו נמס. 2 מוסיפים את האגוזים, העוגיות השבורות והמלח ומערבבים היטב. 3 בעזרת כפית מחלקים את התערובת לעטרות נייר קטנות. מעבירים למקרר להתקשות השוקולד. שומרים בכלי אטום במקרר. אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית וצלמת אוכל >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים >> בשבוע שעבר הכנו רולדה במילוי קרם לוטוס>> עוד לא ראיתם שיטה כה מגניבה לעטיפת סנדוויץ' |