עוגת גלידה ללא גלידההאם צריך גלידה בשביל להכין עוגת גלידה? אז זהו, שלא חייבים! שברי נשיקות המרנג שמוסיפים פה לתערובת עושים את אותו אפקט מגניב, והתוצאה? אלוהית
עמית דונסקוי
| לוטוס
| פורסם 13/05/15 06:34
צילום: בועז לביא, לוטוס
|
המצרכים (10 מנות):לבסיס:
לעוגה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה. 2 לבסיס: שמים את העוגיות במעבד המזון ומעבדים לפירורים. מוסיפים את הקקאו והחמאה המומסת ומערבבים. מעבירים לתבנית ומהדקים לבסיס. אופים כ-10 דקות. מוציאים ומצננים. 3 לעוגה: מקציפים את השמנת ואבקת הסוכר לקצפת יציבה. מוסיפים את תמצית הווניל ואבקת הפודינג וממשיכים להקציף עד שהם נבלעים בקצפת. מוסיפים את שברי הנשיקות ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול. יוצקים מעל הבסיס, מיישרים את פני העוגה ומאחסנים במקפיא לשעתיים. 4 לציפוי: שמים את השוקולד והשמנת בכלי מתאים ומחממים במיקרוגל בהפסקות (בודקים ומערבבים כל 20 שניות), עד שנוצר קרם חלק ומבריק. מצננים מעט. יוצקים על העוגה כך שקרם השוקולד יצפה את כל פני העוגה. מאחסנים במקפיא 5 שעות. העוגה תישמר עטופה היטב עד שבועיים במקפיא. להזמנת מוצרי לוטוס עד הבית לחצו כאן |