1 קולים את האגוזים על מחבת ברזל או בתנור, קוצצים גס, ומניחים בצד לקירור.
2 מכינים את קרם הגבינה: טורפים את הגבינה, סוכר הווניל והסוכר. מקציפים את השמנת, מקפלים לתערובת הגבינה, ומחלקים את התערובת בין 3 קערות.
3 מכינים את קרם השוקולד: ממיסים את השוקולד המריר בזהירות במיקרוגל, מוסיפים לו כף תערובת גבינה מאחת התערובות, ומערבבים היטב. מאחדים עם יתרת הגבינה של אותה הקערה ומניחים בצד.
4 מכינים את קרם הלוטוס: מחממים את ממרח הלוטוס כ-10 שניות במיקרוגל (מצננים אם הוא חם), ומערבבים עם תכולת הקערה השנייה.
5 מכינים כוסות אישיות על מגש, ומפוררים לתוך כל אחת מהן שתי עוגיות לוטוס.
6 מעבירים כל תערובת גבינה לשקית זילוף נפרדת - סה"כ 3 שקיות (ניתן להרכיב את המנה גם ללא שקית זילוף).
7 מזלפים שכבה ראשונה מקרם השוקולד על העוגיות.
8 מזלפים שכבה שנייה של קרם הלוטוס על שכבת השוקולד.
9 מזלפים שכבה שלישית של קרם הגבינה על שכבת קרם הלוטוס.
10 מכסים בניילון נצמד, ומצננים למשך שעתיים לפחות עד להגשה. לפני ההגשה מפזרים אגוזים או כל קישוט אחר שרוצים.
>> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים