1 מערבבים בקערה את החלב והקפה. טובלים עוגייה אחר עוגייה ומניחים זו ליד זו בתבנית מלבנית בגודל 20X25 ס"מ, עד שהתחתית מכוסה.
2 קרם הבסיס: מקציפים את השמנת המתוקה. במהלך ההקצפה מוסיפים את החלב, הסוכר והפודינג ומקציפים לקצפת יציבה. מחלקים את הקצפת לשלוש קערות.
3 לקרם הלוטוס: מוסיפים לאחת מקערות הקצפת את ממרח הלוטוס ומערבבים היטב לקבלת קרם חלק.
4 לקרם השוקולד: שמים בכלי מתאים את השוקולד והשמנת וממיסים בהדרגה במיקרוגל עד שאפשר לערבב לקרם חלק. מוסיפים לקערת קצפת אחרת ומערבבים היטב.
5 הרכבת העוגה: יוצקים על העוגיות שבתבנית את הקצפת (ללא תוספות) ומיישרים. טובלים עוד עוגיות בחלב ויוצרים מהן שכבה שנייה. יוצקים עליהן את קרם הלוטוס ומיישרים. מניחים עליו שכבה נוספת של עוגיות טבולות. יוצקים את קרם השוקולד. מניחים עליו שכבה רביעית ואחרונה של עוגיות.
6 הציפוי: ממיסים בהדרגה במיקרוגל את השוקולד והשמנת, עד שניתן לערבב אותם לקרם אחיד. יוצקים על העוגה, מכסים אותה ומאחסנים במקרר 4 שעות לפחות.
>> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים