בלונדיז לוטוסכשזה מגיע לעוגות האלה - בלונדיז עם שוקולד לבן ולוטוס - הסבלנות משתלמת. המתינו יום אחד לפני שאתם טועמים, מילה שלנו - רק טוב ייצא לכם מזה
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים :מרכיבים:
אופן ההכנה:1במיקרו ממסים יחד שוקולד, חמאה ומלח בפולסים קצרים. מערבבים היטב עד שהשוקולד נמס והתערובת אחידה. 2 טורפים את הביצים היטב ומוסיפים אותן, את הסוכר ואת הוניל לתערובת השוקולד. מערבבים היטב. 3 מוסיפים קמח ומערבבים מעט, רק עד שהקמח נבלע בתערובת. 4 מעבירים כוס אחת מהבלילה לקערה נפרדת, מוסיפים אליה את ממרח הלוטוס ומערבבים. 5 יוצקים את התערובת הלבנה לתבנית משומנת בגודל 20 על 30 ס"מ. יוצקים כפות מתערובת הלוטוס בפיזור על פני כל התבנית. בעזרת ידית הכף יוצרים דוגמאת שיש. 6 מחממים תנור ל-170 מעלות. אופים 20-25 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים לחים. מקררים וחותכים לריבועים. • הבלונדיז טעימות יותר יום לאחר הכנתן. * אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים >> בשבוע שעבר חגגנו על ממתק שוקולד ולוטוס
|