לוטוס קאפסקינוח מרשים בשני צבעים (ועוד באלכסון!) שמכינים בפחות מחצי שעה: מערבבים קרם גבינה עשיר, מוסיפים קרם לוטוס קליל ומכניסים למקרר. עוגיית לוטוס אחת בכל כוס - וזהו, יש לכם קינוח כוסות כיפי, קליל וטעים טעים
ענבל לביא
| mako אוכל
| פורסם 21/05/17 07:09
![]()
צילום: ענבל לביא, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):לקרם גבינה:
לקרם לוטוס:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מקציפים היטב במערבל חשמלי את חומרי קרם הגבינה לקבלת קרם יציב. 2 משעינים את כוסות הקינוח באלכסון בתוך תבנית מאפינס, מחלקים את הקרם בין הכוסות ומשטחים בעזרת מרית קטנה או סכין לקבלת צורה אלכסונית. 3 מקציפים במערבל חשמלי את חומרי קרם הלוטוס לקבלת קרם יציב. מעמידים את כוסות הקינוח, וממלאים מיד את חצי הכוס שנותרה בקרם. 4 מעבירים לקירור לכמה שעות להתייצבות. 5 לפני ההגשה נועצים עוגייה שלמה בכל כוס.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|