עוגת גבינה עם פירורי לוטוס ללא אפייהעוד לא נסגרתם על עוגת גבינה לשבועות? קבלו את העוגה בשבילכם: 3 שכבות של עונג פלוס הפתעה כייפית בפנים שנחשפת אחרי שחותכים את העוגה
נועם בסט
| mako אוכל
| פורסם 20/05/15 08:17
צילום: נועם בסט, mako אוכל
|
המצרכים :לקלתית:
למלית:
לשכבת הפירורים:
אופן ההכנה:1 להכנת הקלתית: טוחנים את העוגיות במעבד מזון לפירורים אחידים. מערבבים עם החמאה המומסת ומשטחים באופן אחיד בתחתית של תבנית מתפרקת בקוטר 20 ס"מ. מניחים על מגש אפייה (כדי שיהיה נוח לשנע את התבנית) ומכניסים למקפיא ל-10 דקות לפחות כדי לייצב את הקלתית. 2 להכנת המלית: בקערה גדולה, מערבבים את גבינת השמנת, השמנת החמוצה, אבקת הסוכר ותמצית הווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה. מעבירים 6 כפות מהתערובת לקערה בינונית, ומערבבים עם ממרח הלוטוס. מעבירים את תערובת הלוטוס לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים ספירלה לא הדוקה על קלתית העוגיות. מחזירים למקפיא. 3 בקערת מיקסר או קערה גדולה אחרת, מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מקפלים את הקצפת לקרם הגבינה ומעבירים בעדינות לתבנית, בהתחלה לאט כדי שקרם הגבינה ייכנס גם בין כל החללים הפנויים בספירלה. מיישרים את פני העוגה עם פלטה, מפזרים את פירורי העוגיות ומקררים למשך הלילה. 4 כשעה לפני ההגשה, מכניסים למקפיא להקפאה חלקית. אחרי שעה מוציאים את העוגה מהמקפיא, מעבירים פלטה או סכין חדה בין דופן התבנית לעוגה, ואז מחלצים את צדדי התבנית. מגישים קר. לבלוג של נועם - פצפוצים. >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים להזמנת מוצרי לוטוס עד הבית לחצו כאן. >> בשבוע שעבר הכנו עוגת גלידה ללא גלידה>> האם גלידה דלת קלוריות בטעם מלפפון תהיה הלהיט של הקיץ? |